<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7439928185795496342\x26blogName\x3dDekBoy+-+Lagenda+Budak+Nakal\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/\x26vt\x3d6587125613494376646', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Thursday, January 28, 2010
  j.a.l.a.n-j.a..l.a.n jb.


entry dah lama ni..tak sempat nak letak..huhuhu..kebetulan gwen ada kelas kat jb 15/1 lepas..ibu lak tak buat apa..kitaorg plan nak teman la gwen gi sana..ala dpt gak jalan2 kan..tak penah gi jb lagi ni..1st time ni dowh...teruja..hehehe...ari jumaat dlm kul 5.00 jemput gwen kat komuter semban...trus gi jb..huhuhu...kelam kabut gak cari hotel sbb sampai dah malam jugak lah ..dan gwen nak cri hotel yg dekat2 ngan utm skudai..ya la dah kelas dia kat situ..dan akhirnya dpt gak dok kat hotel goodhope..eh btul ke ni?belasah je pon..hik hik hik..

dlm bilik..hehehe
malam tu laparlak..kitaorg kua makan mcd je..gwen banje..toche yek gwen banje ben...hehe..pastu balik bilik..gomol2 ngan gwen jap...zzzzz....

ari ke2..
pagi2 gwen dah siap2 nak gi kelas..aku tido lagi..ngantuk dowh..takde aktiviti arini lah pulak...haih..rindu plak kat gwen..bosan down dia tkde...takle gurau2..gomol2..pas mandi..lepak bilik jap..makan biskut je bekpes aku..hehehe time lunch ibu dah janji ngan abg slay..abg ewan nak gi makan...so lunch aku aritu kat dangabay...cam best gak tempat ni....pas makan balik bilik...lepak tengok tv..men psp sementara tunggu gwen balik kelas..

bergambar sebelum kuar..
malam plak kitaorg gi dinner kat warisan ..dah janji nak gi makan ngan abg slay lagi..dlm kul 9.00 dia dtg jemput kitaorg..abg ewan pon ada gak..abg yg suka senyumm....tempat ni mcm menarik gak la..tpi makanan dia kurang arh..tak yummy la abg slay..

tak sah tak bergomol..hehe

main buih..
pas makan kitaorg ronda2 kat bandaraya johor bahru..tapi kejap je la aku menikmati keindahan malam kat jb..sbb aku dah zzzzzzz...

ari ke3...
arini time tuk pulang..dah puas bergomol2 ngan gwen ateh katil..ishh malas nya nak bangun lak ....pas mandi siap2 nak check out dah..mesti pasni aku rindu kat gwen balik..dah kena berpisah dah pon..huhuhu...sebelum tu sempat bergamba gak..hahaha

peace!!

gambar ni aku suka..

sama2 geram..ahaks!!
pas kemas barang..check out..trus gi makan kat gerai singgah selalu dkt ngan danga bay..cam best gak tempat ni..ramai giler org..dan banyak giler lauk..hahaha

tunggu makanan..

senyuman nak goda gwen..ahakss!
pas makan gerak gi dangabay...ibu ngan gwen nak gi bank..sempat gak la gwen ngan aku gi lukis gambo..murah je..rm20 jek sorang.hahaha

ni lah hasilnya..cun tak?haha
pastu semua selesai gerak balik semban...gwen nak balik kl la..hahaha...sonok sangat weh dpt abiskan ujung minggu aku ngan gwen..alahai..ntah bila la dpt cuti sesama lagi camni..sonok jek rasa..

zzzz...
sampai semban awal lagi..pastu ujan plak..so ibu trus anta gwen gi amik moto kat opis dia..cian buah ati aku ni..kang basah kuyup plak..hehe sampai opis gwen tak ujan plak..ibu plak lapa..singgah makan jap pastu anta gwen gi amik moto..
sempat pose kembong..cumil gwen dowh!!
pastu kitaorg gerak trus balik semban...balik dengan kenangan2 manis aku ngan gwen...*ayat tak bleh blah*..mesti rindu nak gomol2 ngan gwen lagi..alahai..toche kat gwen sbb ajak aku join..mekasih jugak sbb banje bilik hotel..banjer minyak+tol..ibu nak bayar takmo....iskk...

12:30 PM |