<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7439928185795496342\x26blogName\x3dDekBoy+-+Lagenda+Budak+Nakal\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/\x26vt\x3d6587125613494376646', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Tuesday, March 9, 2010
  s.E.n.g.a.L



saja bosan2 ni..tak tau nak letak entry apa..ni aku nak tepek gamba2 sengal aku ngan buah ati aku la..sapo laei...gwen lorh..gamba2 masa kat jb aritu..rindu arh tetiba..hehehehe..








oke la tu..cukup2 la nengok gambo nya ek..hehehe..cayang banget sama gwen...

11:27 AM |




Friday, March 5, 2010
  s.a.j.a



takde mood lagi nak update blog..banyak benda nak citer..sementara tu nonton la video ni dulu ek...sapa2 rasa nak sket tu memang kena gi kedai la bli..dah abessss...hehehe..

8:54 AM |




Wednesday, March 3, 2010
  m.a.k.a.n-m.a.ka.n

jalan-jalan cari makan....hehe..ari sabtu bersaman 26/02 besday kakngah ili..balik dr pd pas maghrib siap2 nak kuar gi makan kat pengkalan balak..melaka...uncle nak banje...harus la aku suka..aku suka sotong bakar..sedap wooo...yumyy...pas maghrib kitaorg gerak 2 kete..dkt je la pengkalan balak ngan semban...hehhehe..tpi sbb uncle sesat barat..jd jauh lak tiba2..hahaha


sessi bergamba

cool..

nenet yg comel..

antara makanan yg ado

'kawan' baek

besday gurl..

'musuh' ketat..hahaha

ayoyoyo..
sonok la kuar makan2 malam tu..selesai sume kenyang gerak balik..tak sabar nak tunggu ari esoknya...hehehe!!

9:24 AM |




Tuesday, March 2, 2010
  p.o.r.t di.c.ks.on..

mandi manda pantai...rasanya dah lama aku tak mandi kat port dickson ni...semenjak kes HiNi aritu ibu tak penah bawak aku gi mandi..tpi ari sabtu aritu...bosan dowh asik dok umah jek..pas amik abang ayiesh ngan abg chik tuisyen..kebetulan lak abg dd ada kat umah..kitaorg trus plan nak gi mandi manda kat sana..bia pun cuaca bapak panas..kitaorg pasrah je..sebab kegedikan yg tak terhingga nih..hehehe....




panas dowh..
org pun tak berapa ramai sangat..mungkin sbb dah petang kot..bila cuaca dah redup sket baru ibu bagi kitaorg gi mandi kat pantai...nak kaber kulit gak tu..takot gelappp..hahaha






dlm kul 5.30 kitaorg dah abes mandi..kemas2..mandi air bersih...siap2 nak balik dah lah....kna balik awal sbb mlm ni uncle nak banja gi makan kat melaka...hehehe


sementara tunggu dorang gi salin pakaian sempat bergambo..hehehe

otw balik..penat giler.....zzzzzzzzzz..

9:27 AM |