<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7439928185795496342\x26blogName\x3dDekBoy+-+Lagenda+Budak+Nakal\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/\x26vt\x3d6587125613494376646', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Thursday, December 31, 2009
  toche!!!

aritu buah ati aku gi bercuti kat langkawi...aku dah kim cekelat siap2 dah....seperti yg dijanjikan 27.12.09 aku gi deting lah..tak teringat pun psal cekelat tu...ingat nak jumpa sbb nak lepaskan windu yang membara ni jek...tak sangka dpt hadiah berganda...dapat lepas windu...dapat makan cekelat..toche!!tak sangka gwen bli sume cekelat yang ben suka...sayang gwen sangat2..muahhhh




banyak betul lah cekelat yg gwen bagi ni...rasa malu pon ada gak ni...kirim2 pastu tak bagi duit...hehehe...toche ek gwen..nti ben banje gwen pulak...

....moga abg cepat sembuh...kuatkan semangat..insya allah...nti dah sembuh kita kuar sama2 ek..

8:34 AM |




Wednesday, December 30, 2009
  t.u.n.a.n.g

26.12.09 majlis tunang kakak naniey ngan abang ejat...alahai...dah bertunang dah kakak kesayangan aku ni..sume sibuk sangat aritu...tpi aku je rilex..aku men psp je kt hall ateh..malas nak layan kerenah manusia kat bawah tu..aku memang tak suka bersesak2..tak suka gi tempat ramai orang..ibu paham sangat dah peel aku...mujur la kazen2 aku sume ada...dorang la teman aku melepak kat ateh..hehehe


majlis berjalan

kakak naniey n abang ejat

aku

aku digomol

ramai2..

ngan kakak naniey

"musuh ketat"



alhamdulillah sume berjalan lancar..ramai gak yang datang...13 biji kete..fuyoo...sesak umah dowh..tapi takpe...janji sume hepi...tak sabar tunggu turn abang aja plak...ahakssss...

8:04 AM |




Tuesday, December 29, 2009
  b.e.s.d.a.y


banyak entry yang tertunggak yang aku nak letak...banyak sangat benda menarik berlaku dlm hidup aku minggu..takpe2..aku masukkan satu persatu oke...hahaha....memula aku nak letak entry pasal besday abang boboi ngan kak lang ulya...malam tu uncle wat surprise bawak kek yang sungguh yummy sekali..so kitaorg celebrate reramai lah...

lilin takdo..guna lighter..

video nyanyi dah ilang..hehehe

aku ngan family uncle


meriah sungguh la bia pun hanya makan kek sebijik jek...sbb sambut ramai..hehehe.. buat kak lang ngan abg boboy..hepi belated besday..moga panjang umo dan moga apa yang korang lakukan akan diberkati..adek cayang banget sama kamo...

10:13 AM |




Tuesday, December 22, 2009
  b.e.s.d.a.y i.b.u

ari jumaat petang...kita org celebrate besday ibu...hehe sori ibu ek..takde adiah la...takde duit...memula ibu takmo bli kek..ibu ckp dah tua dah..takyah la kek2..tp aku gunakan kuasa veto aku...ibu mengalah gak...hahaha






untuk ibu..selamat panjang umo dan murah rezki..nak beli adiah tpi adik takde duit la ibu..hehehe

.....rindu kat org tu..kalau boleh ari2 nak denga sore....

8:16 AM |




Friday, December 18, 2009
  x.t.vit.i w.a.j.i.b



aktiviti arini...aktiviti yang takde aktiviti..dok umah dari pagi...saja nak publish gamba kitaorg gi jumaat..hehehe aku tak gi pon..aku gi hantar je..aku kecik lagi...ibu ckp bila aku dah skolah aku kena gi solat jumaat ngan acik afiq gaga gan abg ayiesh..hehehe..


ayiesh..aku ngan abg dd


peace



comel dak?

petang ni kitaorg ada program baek punya...tak sabar nak tunggu....mesti menyeronokkan...hua hua hua....

4:59 PM |




Thursday, December 17, 2009
  a.ku h.e.pp.i



ari selasa petang aku terima boxer yang makteh kirim kat aku..hahaha aku happy sangat dowh sebab boxer tu cantik sangat...dan seksi sekali...boxer ben10 allien force..teruja betul la hati aku bila tengok..makteh jugak belikan aku baju tidur spider man yg sungguh cantik..aku suka aku suka...terimakasih sangat2 kat makteh..cayang makteh....muahhhhhhh...


tido ngan boxer.



boxer ni ada 3 helai...tp sbb aku dah pakai satu..sempat amik gamba 2 helai je la..hahaha...baju tido pun aku tengah pakai..jd ibu tak sempat nak snap gambo..sowi...toche banyak2 ek makteh.....adik suka...hahaha

3:14 PM |




Wednesday, December 16, 2009
  r.e.m.p.i.t




video aku merempit dlm umah jek la ni ibu rakam dah lama..asik lupa je nak upload...hehehe tengok arh aku tunjuk skill..wahahaha...

...barang dah sampai makteh..toche..nti adek upload gamba ek..cayang makteh...

8:55 AM |




Monday, December 14, 2009
  kembali n.o.r.m.a.l


aku cuma nak recall je keadaan aku masa sakit aritu..mana la tau makteh sian dia bli aku game psp lak..hahaha




bengkak mata..


merah mata..huhuhu

aku dah semakin sihat...sakit dtg dan pergi...alhamdulillah skrg aku dah ok..sakit mata pun dah ilang..makteh,maklang,gwen,kakak naniey,mak,abg slay,anggun dan sume kazen2 aku yg risau pasal aku tu dah takyah risau dah eh eh eh...aku dah sihat dah pun..hehehe..nak tengok bukti??




hahahaa..betul2 sihat..

2:49 PM |




Thursday, December 10, 2009
  s.a.k.i.t



arini aku sakit mata..berjangkit ngan ayiesh la ni...mula2 kak fatin yg kena...pastu aku..ada ke dorang cakap aku comel bila sakit mata..haih...apa la masalah dorang ni ekk..mlm td ibu bwak aku gi klinik amik ubat..dahla sakit mata..aku demam pulak...aku tak tahan bila mata aku pedih dan gatal..asik nak mengaru jek...sapa nak sakit aku ni ek....tak tahan sangat ni..hehehe


mata merah dan bengkak


aku harap korang doakan aku cepat sembuh ek..aku tak tahanlah...makteh..agaknya kempunan nak nengok boxer ben10 merah kot...ngeee

8:16 AM |




Wednesday, December 9, 2009
  d.e.t.i.n.g



ari ahad..6/12....dah plan nak gi deting ngan gwen...teruja sungguhla hati aku..maklum la nak jumpa buah ati kesayangan aku..maun tak seronokk..hahaha....dlm kul 5.00 ptg kitorg gerak dr semban...sebenarnya ibu pun takdee plan nak gi mana lagi....tp yg kitaorg tau nak gi makan ikan bakar lah..ingat nak gi melaka..tp sian kat gwen plak..jauh sangat...hehehe..sampai kl kitaorg gerak 2 kete..abg jimmy ngan kakngah mira..kebetulan kl ujan lebat gile...sian plak kat gwen..nanti nak jumpa kt kl basah plak nanti...so kitaorg wat plan tunggu gwen kat pizza area metro prima kepong..pas pakat2 dan sore ramai..kitaorg gerak gi makan ikan bakar kat kg baru...tak kesahla kat mana2 asalkan ngan buah hati aku..hahaha


peace!!ati girang


maloo


peace mengkok..




excited punya pasal..lupa makan lauk..hahaa


romantik tak?hehe

sempat mlm tu kitaorg celebrate besday kak mira yg ke 18 tahun..hepi belated besday ek kak mira..moga berjaya dlm hidup.bila nak sambung blaja ni..ishh..



abis selesai makan..sempat bergamba kt luar kedai..dah suma suka posing..hehe


kita sayang kamooo


sayang banget kat korang..muahhss


syok oo kna dukung..

tak puas rasa jumpa..kejap je dah nak balik...tp aku rasa ni la pertemuan yg aku rasa rilex skali..malu dah takde..aku rasa hati aku dkt sangat ngan gwen..hehee pas hantar gwen amik moto dia...kitaorg trus gi anta abang dd balik banting...balik umah...zzzzzzzzz tido...ntah bila la nak gi deting lagi..alahai..

8:24 AM |