<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7439928185795496342\x26blogName\x3dDekBoy+-+Lagenda+Budak+Nakal\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/\x26vt\x3d6587125613494376646', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Friday, July 31, 2009
  note book dan aku


note book ni aku baru dpt..pandak yang kasik...mekasih arh pandak..susah2 je nak bagi kita note book ni...tapi ok gak la..kecik je sesuai ngan kita..lagipun ni la kemudahan kita nak berinternat...nak bukak face book, blog,ym..hahaha..


tekunnyee


senang je nak pegang


tengok ladang japp..


makteh tak jeles ke tengok ladang adekk nih!!haha



payah lak nk control mouse nih!!


letey plakk...rehat jappp!!huhu

yang ni pulak wallpaper note book aku..ni aku wat sendiri ni..hahaha..jangan jelessss!!!



ni bertambah la lagi satu harta aku...cayang ni wehh...ada kemudahan ni aku leh chat ngan makteh, kakak naniey ngan sapa lagi...kakak tipah lah..huhu



p/s..lega dapat dengar sore `dia'...dapat ym lagi..ati berbunga-bunga..hehehe

8:08 AM |




Wednesday, July 29, 2009
  bila mimpi jadi nyata..


orang sibuk main bowling...aku tak main pun...orang sibuk tukar adiah..aku pun sibuk gak..hahah jahat tak aku.aku memang nak kasik hadiah ni lama dah kat kakak tipah..kalau ikut perancangan asal aku..masa nak kasi ni aku nak suh abg didiey men gitar ngan abg ayiesh nyanyi lagu bertahan..lomantik dak aku??huhuhu..tapi ibu tertinggal gitar kat umah lak..ishh spoil tul arhh..


ni la jambangan utk buah ati aku..lawa tak??

yang ni pulak adiah untuk aku...tak sangka tul..dapat hadiah berganda..dapat jumpa,dapat hadiah pulak..bukan satu tapi dua..cayangggg nyee kat akak..ahakzzz


pheh!!mencabar tul


tak cukup tangan..kena gigit butang tu..haha!!


tak sabar nak mukak nih!!


ni la mainan tu..payah giler nak pasang nih!!

buat kak tipah...toche!!aku happy sangat aritu..dpt jumpa,dapat peluk,dapat cium,dapat salam,dapat butang baju melayu ngan dpt mainan ni..mekasih erk kakak..cayang kakak sangat2..


12:36 PM |




  Kegembiraan berganda!!



saja je ltak gamba ni..hehe sume orang taw ni gambar aku kan...tomei dakk.??tapi aku bukan nak citer pasal gambar ni..aku cuma nak tunjuk samtink kat baju aku tu...tu pemberian dari seseorang...aku dah banyak butang baju melayu..tapi tak tau la aku rasa yang ni special sangat...mungkin sebab aku sayang kat dia kot...ahakzzz...


pakai masa gi umah wak..hahaha


encem dakk???


zoommmm dkt sket!!huhu


tomei je ngan baju melayu ijo.

aku just nak cakap kat buah ati aku...mekasih banyak2...aku suka sangat butang baju melayu ni..ingat nak guna masa raya nanti...tapi gelojak jiwa aku ni tak mengizinkan aku untuk menangguhkan lagi hajat ni..hahaha!!!


p/s....ada satu di hatiku..ada satu di hidupku..ada satu di cintaku..ada satu kamu..


8:13 AM |




Tuesday, July 28, 2009
  pertemuan pertama...

26.07.09..bersamaan ari ahad...hehe bangun pagi senyum sensorang...hahah..nak tau kenapa??takyah lah..bia aku simpan sensorang....bangun pagi je trus tanya kat ibu..nak tak gi jumpa kakak tipah arini??ibu ckp tak taw lagi sebab nanti nak hantar abang didiey balik ILP banting..kecewa arh aku...aku ingatkan dapat la jumpa buah ati aku..masa otw nak gi jemput abg ayiesh ngan abang chik balik tuisyen..ibu singgah kat kedai..ingat ibu lupa..tapi ibu ingat gak..hehehe nak beli samtink tuk buah ati aku..ibu cuma ckap kat aku tak janji tapi kalau sempat ibu singgah kat putrajaya..


gurau jerk!!

sampai nilai,ada accident plak..jemmed giler dowh....tak bergerak kete..ibu pesan cancel je lah gi alamanda...takut lewat lak sampai banting..aku masa tu frust giler dowh..buah ati aku msg cakap akan tunggu jugak kalau lambat..aku cakap kat ibu pegi je la bu..bagi barang ni kita gi la banting..ibu macam tak sampai ati lak....akhirnya ibu setuju gak gi alamanda..tapi ibu ckp kejap jerk..takleh lama2..


berdebar2 nih..

sampai alamanda hati aku berdegup kencang..napa erk aku nebes ke ni??aku ni dah la pemalu sangat2...sampai alamanda dalam kul 3.30 petang..sume perut dah lapar giler..ibu cakap jom gi pizza hut..jumpa je kakak tipah kat situ..baru nak duduk je...tu dia ehh..kakak tipah sampai dengan 2 orang anak sedara dia...aku tak taw nak cakap apa...aku malu sangat2..tak taw nak letak muka kat mana dah..aku wat selamba tapi dalam hati tuhan je yang tau..merah2 dah muka aku ni..aku cuba wat cool tapi aku takleh..napa la aku gementar sangat ni..
bagi aku kakak tipah cantik sangat...lain dari yang aku selalu tengok kat gambar..kecik molek je orangnye...memang cantik la...payah nak describe kan tapi tu la dia..cantik giler..


kakak tipah ku yang cunn


kakak tipah sakat aku..malu dowh!!


aku malu sampai menangis...bayangkan lah!!malunyee!!


aku tengok kakak tipah guna ekor mata je..malu dowh!!


abang ayiesh ngan abg didiey


masa ni tuhan je taw gelora ati aku..hahaha!!


sempat bergambar sebelum balik..

aku rasa bersalah sangat ngan kakak tipah sebab tak layan dia...dan aku nak ucapkan terimaskasih sebab sanggup tunggu aku sampai abis makan..tapi kenapa kakak tipah taknak makan??kan kita janji nak belanja..ishhhh.. aku nak dia taw yang aku malu sangat masa tu..malu sangat2..aku janji aku nak jumpa lagi buah ati aku ni...aku janji taknak malu2 lagi...rasa kejap sangat la jumpa dia kali ni..tak puas..masing2 kejar masa..kakak tipah..jangan la serik jumpa kita lagi erkk..


p/s.. senyum sampai malam..


8:29 AM |




Monday, July 27, 2009
  chenta aku!!

ari sabtu 25/7/09.. takde benda yang menarik..kehidupan macam behsa..cuma malam aku happy sangat sebab dpt chat ngan buah ati aku..


ni janji nak deting sok!!


lambatnye reply..ishh


kena eja btOl2 ni..takOt salah taip...haha


tangan yang semakin cekap guna mouse..huhu

sampai tengah malam gak arhh..kecik2 dah pandai chatting erk...adakah ini dianggap bahaya tk pembesaran kanak2??arhhh tidak kot..sebab aku rasa ni salah satu pembelajaran jugak..buktinya aku dah makin pandai mengeja..chwaaahh!!

aku nak letak gamba dulu la...ni masa aku nak gi hantar abg chik ngan abg ayiseh gi tuisyen..comel tak??



aku suka gambar ni..aku rasa aku comel..boleh??

sebenarnya aku chat tu sebab nak confirmkan pasal deting kitaorang besok arinya..nak set baju apa, jumpa kat mana...hehehe..

p/s...mimpi indah malam tu..senyum sampai pagi...


9:55 AM |




Thursday, July 23, 2009
  aksi luar biasa...

tak ada idea nak citer apa..nak tepek gamba je lah..selalu kan letak gamba yang tomei2 je kan..tapi arini aku nak letak gamba aku yang kurang senonoh...nak tengok kakak tipah suka kat aku lagi ke tak..ahakzzzzz...gambar ni sume gambar candid je..hahaha










hahaha jgn kutuk...tak baik kutuk dak kecik taw..saja2 je wat aksi camni...ada tak sesapa yang nampak aku tomei???sila jawab...hahahaha!!!!


p/s..mimpi indah malam tadi..arhhh...senyum sepanjang malam..


9:00 AM |




Wednesday, July 22, 2009
  aku di tangkap basah...

tajuk macam gempaq je kan...gambar ni istimewa bagi aku sebab ni first time aku jumpa atul...masa ni tahun 2008...aku ingat lagi macam mana atul usha aku ajak mandi sama..macam mana atul marh kalau orang tolak2 aku..ishh kelaka pulak!!


arh...sejOkkk


atul pelok aku dowh!!!


syoknyee mandi..

entah bila lagi kita dapat jumpa erk??huhu


8:24 AM |




Tuesday, July 21, 2009
  tukar stye....

semalam ibu cuti..tak ada apa yang menarik berlaku dalam idup aku..baik ari sabtu mahu pun ari ahad..banyak masa aku habis kan kat umah je..ibu pun malas nak kuar..semalam petang ibu gi jumpa kakak anis..lama dah ibu tak jemput kakak anis..bosan dowh..masa petang tu aku saja je tukau stail rambut aku...nak try belah tengah..tengok ok je tak..issh ramai plak yang kutuk cakap aku tak encem..tapi btul ke??huhu


ni rambut aku dalam keadaan skrg!


tembamnye pipi aku!haha

ni gambar aku amik petang semalam...tengok la rambut aku belah tengah..klaka lak tengok


cumil dak?haha



huhu!!!

tapi aku rasa aku tetap nak kekalkan rambut belah tepi aku tu...aku rasa aku encem lah...bia pun ari sabtu aritu ada kejadian sadis berlaku...huhu..ada 3 orang yang aku jumpa ingatkan aku pompuan...hahaha ada ka patOt!!ishhhh


8:37 AM |




Sunday, July 19, 2009
  secret admire!!

arini aku takde keje..godek2 frindster,myspace orang..huhu tetiba aku ternampak myspace kakak ni..aku tak kenal dia tapi aku kenal dak kecik kat dalam gambar tu..hahah tomei giler.



tak sangka aku ada peminat..haha..tapi tak comei la gamba ni!!len kali nak gamba mintak la..kite ada banyak lagi gamba yang senonoh sket!!haha tapi takpe lah..kakak bella memang cun seh!!tergoder kite tau!!


9:24 PM |




Thursday, July 16, 2009
  koleksi gamba..


saja je nak letak gamba2 ni..ni koleksi gambar aku masa aku kecik2..muka suci lagi la masa ni..hahaha!!cuba bezakan muka aku dari dulu sampai skrg...banyak sangat bezakan kan kan!!



yang tak berubah hidung aku je kan..wakakaka!!!


11:42 PM |




  santai

saja je nak letak gambar..ni aksi-aksi aku ...bosan dowh!!!!!takleh tido..


peace~


sengih


macho la konun


manja

kembong mulot


12:09 AM |