<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7439928185795496342\x26blogName\x3dDekBoy+-+Lagenda+Budak+Nakal\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/\x26vt\x3d6587125613494376646', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Friday, February 26, 2010
  kalumpang - tunjuk skill


video

gwen..terror tak ben??hehehe..saja je tu,..nak tunjuk aksi membenamkan muka kat air kat gwen..huhuhu

3:54 PM |




Monday, February 22, 2010
  kalumpang...kalumpang...kalumpang..



kalumpang....hari kesatu....*ayat ben ni*
18/2/-20/2..aku ke kalumpang lagi...masuk kali ni kali ke 2 aku gi sana...tempat ni dlm utan...ada air terjun yg yg sungguh la bersih dan nyaman...tempat sejuk yg bila malam aku akan menggigil kesejukan biarpun tanpa ekon dan kipas...huhuhu..janji ngan family uncle jumpa kul 12.30pm kt bts...so dlm kul 12.45 kitaorg gerak 3 kereta...kalumpang ni dekat je..sempadan hulu selangor-tanjung malim..kete pun tak banyak sangat..kira pemanduan berjalan lancar la..hehehe


ngan abg epan

`kawan' baek..

si gedik ngan si gedik lagi sorang..
uncle amik 2 chalet...satu tuk kitaorg satu tu org pompuan, org tua dan anak2 dara gediks itu..hahaha

ni chalet kitaorg..
sampai je...pas check in..letak je barang..kitaorg meneruskan aktivivi mandi manda..aku kalau nampak air..memang harus la takleh dok diam..peberat aku tuh..


mandi time..



pas puas mandi...malam uncle wat bbq...peberat aku ayam bakar...hahaha aku makan dengan nikmatnya...dah perut kosong...harus la lapar kan..pastu letih lak mandi sungai..apalagi..

bergambar lepas mandi..

yummyy..*gwen tengok je la ek*
pas makan....sembang2 jap....tido...dah kat sini takde aktiviti bila malam...nak call gwen line takde plak..windu arh kat dia...huhuhu....

9:05 AM |




Monday, February 8, 2010
  b.e.s.d.ay ay.i.e.s.h


7.2.2010....kitaorg celebrate besday abg ayiesh...besday abg ayiesh ptot 3.2.2010 yg lepas..tpi sbb masa tu jatuh ari keje...kita org plan la nak sambut semalam...hehehe....kalau ikut plan asal nak gi kl...nak ajak gwen join sekali..tpi dia ada hal plak...jadi ikut la plan B..

so pas amik dorang balik tuisyen...ibu ngan maklang trus gi bli kek ngan pizza....hehehe ni ateh permintaan aku lah ni..huhuhu lama giler tak makan..terasa2 lak...ahakss!!...

besday sapo ni?haha

over taw...

adik & abang

pizza yg yummy..

ibu & anak

abg dd yg cool..

abg chik..

geram kat kek..

sblum balik siap aku bergambar kat luar taman umah maklang...hehe lama tak posing dowh..takleh lama arh..sbb ibu nak kena abg abg dd balik banting plak...huhuhu!!
posing..

encem dak??
ni plak adiah utk abg ayiesh dr aku lah...tpi ibu yang bayar la..wahahaaha!!!

lawa kan..

harap abg ayiesh suka la adiah ni...ibu ckp tak tau nak bli apa..dah kasut abg ayiesh dah ketat..jdi ibu ckp bli kasut je la..tuk abg ayiesh..epi belated besday..semoga panjang..murah rezeki...dan berjaya dlm semua yg abg laku kan...adek sayang abg ayiesh sangat2...*kiss*

8:17 AM |




Thursday, February 4, 2010
  s.e.m.p.i.t


plan dah lama...cuma asik tertangguh di atas banyak faktor2..antara masa dan keadaan kesihatan gwen...last2 27/1 aritu menjadi jugak la plan aku nak gi nengok wayang ngan gwen kecayangan aku...citer denan sempit ni dah la
ma aku usha..sume org ckp bestt...jdi aku rasa besttt larh....hik.hik..hik

pelOk2..
pas kitaorg gi jemput abg jimmy ngan kak ili..trus gi jemput gwen kat kepong..dlm kul 8.00 smpai umah gwen...jgn jammed giler plak..iskk...mujur show kul 9.00pm..dan dah bli ticket siap2..kitaorg plan nak nengok kat bts...huhuhu...

sempat posing..

sampai pon ngam2 je lah..sempat bli pop corn peberat aku..dlm panggung mcm laen plak rasa..aku dok ateh pangku gwen..hehe selalu dok ateh pangku ibu jek..syOkkk wooooo......*jgn jeles arh abg slay*..citer adnan sempit ni best gak arh..genre komedi romantik kot..ala jalan citer simpe..tpi lawak tak hinggat lah..terbatuk2 gwen gelak...hehehe..aku pon sama la..gelak sama..rugi arh sapa2 tak gi nengok tu..hehehe

abis nonton harus la mau hantar gwen pulang..takkan nak bawak balik umah aku lak..tpi aku rela je kalau gwen nak ikot..hua..hua..hua..*gelak gatal*..tpi sebelum tu singgah makan dulu...lapar dowh...tpi acara yg paling best acara wajib berposing..huhuhu

best landing..haha

gambar wajib..kembong molot

acik ngan abg jimmy neutron

gambar panas..
selesai makan anta gwen balik..sempat gurau2 gomol2 jap ngan gwen dlm kete...pehtu anta abg jimmy ngan kak ili balik bts..kitaorg trus balik semban...best la nonton kali ni..1st time nonton sama buah ati aku..ahaksss!!!balik je rindu balik..camno??

8:33 AM |




Wednesday, February 3, 2010
  jerawat c.h.e.n.t.h.a


tak tau kenapa...takde ribut takde ujan...tetiba pipi aku yang gebu ni disingahi jerawat plak dah...ishh..bukan satu tapi dua...sume org gelakkan aku..dorang ckp jerawat chenta..ehh tpi betul ke yek???huhuhu...nengok la muka aku yg comel ni dah jadi comot dek jerawat ni..iskk..

nengok la jerawat nih!!

nampak sgt kan..iskk..

knp muka nampak tembam nih!!


mesti pas ni gwen takmo dah cium2 aku..bila nak ilang jerawat ni yek..sapa la ada petua nak bagi muka aku licin cam asal..ahakss!!!

8:29 AM |