<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7439928185795496342\x26blogName\x3dDekBoy+-+Lagenda+Budak+Nakal\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://dekboy-encem.blogspot.com/\x26vt\x3d6587125613494376646', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Friday, April 16, 2010
  s.a.j.a.


muncung

pheewww!!


tak tau nak update apa..lama betul rasa tak update blog..saja je letak gamba2 ni...bosan tunggu nenet gi bli barang dapur lama sngat..suh la ibu snap gamba ni letak kat blog...huhuhu!!

12:32 PM |




Tuesday, March 9, 2010
  s.E.n.g.a.L



saja bosan2 ni..tak tau nak letak entry apa..ni aku nak tepek gamba2 sengal aku ngan buah ati aku la..sapo laei...gwen lorh..gamba2 masa kat jb aritu..rindu arh tetiba..hehehehe..








oke la tu..cukup2 la nengok gambo nya ek..hehehe..cayang banget sama gwen...

11:27 AM |




Friday, March 5, 2010
  s.a.j.a

video

takde mood lagi nak update blog..banyak benda nak citer..sementara tu nonton la video ni dulu ek...sapa2 rasa nak sket tu memang kena gi kedai la bli..dah abessss...hehehe..

8:54 AM |




Wednesday, March 3, 2010
  m.a.k.a.n-m.a.ka.n

jalan-jalan cari makan....hehe..ari sabtu bersaman 26/02 besday kakngah ili..balik dr pd pas maghrib siap2 nak kuar gi makan kat pengkalan balak..melaka...uncle nak banje...harus la aku suka..aku suka sotong bakar..sedap wooo...yumyy...pas maghrib kitaorg gerak 2 kete..dkt je la pengkalan balak ngan semban...hehhehe..tpi sbb uncle sesat barat..jd jauh lak tiba2..hahaha


sessi bergamba

cool..

nenet yg comel..

antara makanan yg ado

'kawan' baek

besday gurl..

'musuh' ketat..hahaha

ayoyoyo..
sonok la kuar makan2 malam tu..selesai sume kenyang gerak balik..tak sabar nak tunggu ari esoknya...hehehe!!

9:24 AM |




Tuesday, March 2, 2010
  p.o.r.t di.c.ks.on..

mandi manda pantai...rasanya dah lama aku tak mandi kat port dickson ni...semenjak kes HiNi aritu ibu tak penah bawak aku gi mandi..tpi ari sabtu aritu...bosan dowh asik dok umah jek..pas amik abang ayiesh ngan abg chik tuisyen..kebetulan lak abg dd ada kat umah..kitaorg trus plan nak gi mandi manda kat sana..bia pun cuaca bapak panas..kitaorg pasrah je..sebab kegedikan yg tak terhingga nih..hehehe....




panas dowh..
org pun tak berapa ramai sangat..mungkin sbb dah petang kot..bila cuaca dah redup sket baru ibu bagi kitaorg gi mandi kat pantai...nak kaber kulit gak tu..takot gelappp..hahaha






dlm kul 5.30 kitaorg dah abes mandi..kemas2..mandi air bersih...siap2 nak balik dah lah....kna balik awal sbb mlm ni uncle nak banja gi makan kat melaka...hehehe


sementara tunggu dorang gi salin pakaian sempat bergambo..hehehe

otw balik..penat giler.....zzzzzzzzzz..

9:27 AM |




Friday, February 26, 2010
  kalumpang - tunjuk skill


video

gwen..terror tak ben??hehehe..saja je tu,..nak tunjuk aksi membenamkan muka kat air kat gwen..huhuhu

3:54 PM |




Monday, February 22, 2010
  kalumpang...kalumpang...kalumpang..



kalumpang....hari kesatu....*ayat ben ni*
18/2/-20/2..aku ke kalumpang lagi...masuk kali ni kali ke 2 aku gi sana...tempat ni dlm utan...ada air terjun yg yg sungguh la bersih dan nyaman...tempat sejuk yg bila malam aku akan menggigil kesejukan biarpun tanpa ekon dan kipas...huhuhu..janji ngan family uncle jumpa kul 12.30pm kt bts...so dlm kul 12.45 kitaorg gerak 3 kereta...kalumpang ni dekat je..sempadan hulu selangor-tanjung malim..kete pun tak banyak sangat..kira pemanduan berjalan lancar la..hehehe


ngan abg epan

`kawan' baek..

si gedik ngan si gedik lagi sorang..
uncle amik 2 chalet...satu tuk kitaorg satu tu org pompuan, org tua dan anak2 dara gediks itu..hahaha

ni chalet kitaorg..
sampai je...pas check in..letak je barang..kitaorg meneruskan aktivivi mandi manda..aku kalau nampak air..memang harus la takleh dok diam..peberat aku tuh..


mandi time..



pas puas mandi...malam uncle wat bbq...peberat aku ayam bakar...hahaha aku makan dengan nikmatnya...dah perut kosong...harus la lapar kan..pastu letih lak mandi sungai..apalagi..

bergambar lepas mandi..

yummyy..*gwen tengok je la ek*
pas makan....sembang2 jap....tido...dah kat sini takde aktiviti bila malam...nak call gwen line takde plak..windu arh kat dia...huhuhu....

9:05 AM |